Tehran DJ

0912-2597635

جستجو محصول . . .
Reloop Beatmix 4 MK2
Reloop Beatmix 4 MK2
Reloop Beatmix 4 MK2
Reloop Beatmix 4 MK2

Reloop Beatmix 4 MK2

دی جی کنترلر ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2، چهار کاناله، دارای 16 پد کنترلر و قابلیت plug 'n' play

0
0 نظر
0 پرسش
0% پیشنهاد کاربران
  • معرفی تخصصی
  • مشخصات فنی
  • نظرات
  • پرسش و پاسخ

معرفی تخصصی

قیمت خرید فروش دی جی کنترلر ریلوپ Beatmix 4 MK2

دستگاه دی جی ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2

دستگاه دی جی ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2 یک کنترلر ۴ کاناله بهبود یافته برای نرم افزار Serato است. شرکت  Reloop در طراحی این دستگاه دی جی توجه ویژه‌ای به کارآیی و راحتی استفاده آن کرده است. هدف اصلی طراحی و ساخت دستگاه کنترلر Reloop Beatmix 4 MK2 امکان استفاده آنی از این دستگاه در اجراهای زنده بوده است. بدین ترتیب کافی است این دستگاه را به کامپیوتر خود وصل کرده و در همان لحظه اجرای خود را آغاز کنید (plug 'n' play).

در واقع دستگاه دی جی  ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2 نوع ارتقا یافته دستگاه Reloop BeatMix2 MkII است. اگر شما به دنبال دستگاهی هستید که توانایی‌های شما را گسترش دهد و زمینه را برای بروز خلاقیت‌ها و استعدادهای شما فراهم سازد، رقیبی برای دستگاه کنترلر Reloop Beatmix 4 MK2 نخواهید یافت.

این دستگاه همراه با ورژن ۴ کاناله نرم افزار SERATO DJ LITE ارائه می‌شود تا به محض باز کردن جعبه دستگاه، بتوانید کار با آن را آغاز کنید.

 

بهینه شده برای اجراهای زنده

طراحی ارگونومیک دستگاه کنترلر Reloop Beatmix 4 MK2 و نحوه قرارگیری هر کدام از ۴ کانال این دستگاه باعث شده است تا کارآیی این دستگاه برای اجراهای زنده دو چندان شود. ۱۶ پد رنگی، اکوالایزرها، فیدرها، کراس فیدرها، کلیدهای FX و دو جگ ویل این دستگاه به گونه‌ای در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند که بدون کوچکترین مشکلی، بتوانید از تمام آنها در زمان مناسب استفاده کنید.

 

سوزن مجازی

دستگاه دی جی ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2 به دو جگ ویل بزرگ ۱۴٫۴ سانتیمتری مجهز است. این جگ ویل‌ها بسیار صاف، لمسی و با روکش آلومینیوم هستند تا کیفیت عملکرد شما را افزایش دهند. همچنین وجود چراغ‌های LED در سطح و اطراف این جگ ویل‌ها، موقعیت سوزن مجازی را همواره به شما نشان می‌دهد. البته باید بدانید که این ویژگی تنها در نرم افزار Serato قابل دسترس است.

 

پدهای رنگی

دستگاه کنترلر Reloop Beatmix 4 MK2 به ۱۶ پد رنگی بزرگ ۳ سانتیمتری مجهز است که در دو قسمت دستگاه تعبیه شده‌اند. با استفاده از این پدهای لاستیکی و نرم، می‌توانید افکت‌های مختلف مانند لوپ و ... را اجرا کنید. همچنین با استفاده از قابلیت تعیین رنگ، می‌توانید رنگ مخصوصی را به هر کدام از آنها اختصاص دهید تا از سردرگمی در حین اجرا جلوگیری شود.

قیمت خرید فروش دی جی کنترلر ریلوپ Beatmix 4 MK2

سمپلر

یکی دیگر از ویژگی‌های بینظیر دستگاه Reloop Beatmix 4 MK2، ابزار کنترل سمپلر نرم افزار Serato است. علاوه بر یک فیدر صدای اختصاصی، با استفاده از پدها نیز می‌توانید سمپل‌ها را آغاز یا متوقف کنید. همچنین قابلیت Split Mode به شما این امکان را می‌دهد تا دو مسیر کاری مختلف را با یکدیگر ترکیب کنید.

قیمت خرید فروش دی جی کنترلر ریلوپ Beatmix 4 MK2

 

افکت‌ها

با استفاده از بخش افکت‌های دستگاه دی جی ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2، می‌توانید به راحتی اجرای افکت‌ها در نرم افزار Serato را مدیریت کنید. این دستگاه به دو بخش افکت مجزا مجهز است که هر کدام سه انکودر چرخشی و یک انکودر با چرخش بینهایت دارند.

 

کارت صدای درونی

علاوه بر تمامی این ویژگی‌ها، دستگاه کنترلر Reloop Beatmix 4 MK2 یک کارت صدای درونی با کیفیت دارد که تمامی اتصالات مورد نیاز را برای شما فراهم کرده است؛ دو خروجی هدفون (۳٫۵ و ۶٫۳ میلیمتری)، یک ورودی میکروفون با کنترل صدای مجزا و یک خروجی RCA برای اتصال بلندگوها.

قیمت خرید فروش دی جی کنترلر ریلوپ Beatmix 4 MK2

ویژگی‌های دستگاه دی جی ریلوپ Reloop Beatmix 4 MK2

  • کنترلر اختصاصی ۴ کاناله برای نرم افزار Serato
  • قابلیت اتصال آسان و اجرای فوری (plug 'n' play): به راحتی دستگاه را به کامپیوتر خود وصل کرده و بلافاصله اجرا را آغاز کنید
  • ۱۶ پد رنگی نرم با قابلیت اختصاص رنگ به منظور اجرای لوپ‌ها و ...
  • مجهز به قابلیت Split Mode
  • دو جگ ویل بزرگ ۱۴٫۴ سانتیمتری لمسی و آلومینیومی
  • چراغ LED در سطح و لبه جگ ویل‌ها به منظور نمایش موقعیت سوزن مجازی
  • طراحی ارگونومیک برای کارآیی و راحتی بیشتر
  • کارت صدای درونی همراه با دو خروجی هدفون، یک خروجی RCA و یک ورودی میکروفون
  • دو بخش افکت مجزا به همراه ۳ انکودر چرخشی و یک انکودر با چرخش بینهایت
  • امکان مدیریت سمپلر نرم افزار Serato توسط فیدر صدای اختصاصی

مشاهده بیشتر

جدول مشخصات فنی

تعداد کانال4
تعداد پدها16
تعداد ولوم افکت ها8
افکت های آنبوردندارد
کارت صدا44.1/24
نرم افزار همراه دستگاهSERATO
سازگار با نرم افزارهای Virtual Dj Traktor
اندازه جاگ ویل ها6 inch
تعداد ورودی یو اس بی1
ورودی میکروفون1 عدد
تعداد خروجی هدفون2
ورودی هایک ورودی میکروفون 6.3 میلیمتری
خروجی هادو خروجی هدفون ( 6.3 و 3.5 میلی متری) یک خروجی RCA
ابعاد558x317x41 mm
وزن2.7 kg
اقلام داخل جعبهکابل USB کابل رابط کامپیوتر دفترچه راهنما
سایر توضیحاتقابلیت Plug-n-Play دارای اسکرچ های آلومینیومی بزرگ

امتیاز و نظر

  • empty

    نظری ثبت نشده است

پرسش و پاسخ

  • empty

    پرسشی ثبت نشده است

محصولات مشابه